HTML

Szovjet Wellness

Kettlebell edzések a Mester utcában (Fáy András Szakközépiskola, Mester u. 60-62.) Tóth Ervin RKC II, valamint Pallagi Kata RKC I és Csibi András RKC I instruktorok vezetésével. Erőt a népnek!

Friss topikok

  • karex: Egy jó 21. századi cybergyereknek mindenhol van ekkáuntja. :) Andris, kettölbel blog FTW! És mily... (2010.10.08. 13:10) Hasazás

Linkblog

Evzaro 1000 swing challenge

2011.07.20. 19:46 andras.csibi

Tavaly szeptemberben, az ev elso edzesen megismertuk a csoporttal az RKC univerzum kozepet, a swing gyakorlatot. Azota csinaltunk mindenfele mast, de ugy volt helyenvalo, hogy az ev utolso edzeset swinggel zarjuk. Sok swinggel.

 

Koszonom sracok. Amikor lattam, hogy a negyvenedik percben is tokeletes ismetleseket produkaltok, tokeletes feszitessel es legzessel, majdnem elpityeredtem:)

Itt vannak az eredmenyek az orokkevalosagnak:)


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szovjetwellness.blog.hu/api/trackback/id/tr203084308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása