HTML

Szovjet Wellness

Kettlebell edzések a Mester utcában (Fáy András Szakközépiskola, Mester u. 60-62.) Tóth Ervin RKC II, valamint Pallagi Kata RKC I és Csibi András RKC I instruktorok vezetésével. Erőt a népnek!

Friss topikok

  • karex: Egy jó 21. századi cybergyereknek mindenhol van ekkáuntja. :) Andris, kettölbel blog FTW! És mily... (2010.10.08. 13:10) Hasazás

Linkblog

Hasazás

2010.09.24. 17:20 andras.csibi

Nyilván örülnék, ha elsősorban azért kettlebelleznétek, hogy akár 80 évesen is tudjatok majd kettlebellezni, és csak másodsorban azért, hogy faszán nézzetek ki jövő nyáron a strandon... Ugyanakkor tisztában vagyok azzal, hogy a kinézet is fontos.

Kis reality check. Nézd meg az alábbi képeket, és tedd fel magadban a Narrátor kérdését a Fight Club-ból:
"Is that what a man looks like?"


Google képkeresés a "six pack" kifejezésre:
http://www.google.com/images?q=six+pack&uss=1
Ezek modellek. Csak akkor néznek így ki, ha fotózás van, amire direkt rákészülnek önsanyargató diétákkal. Nem lehet így kinézni az év 365 napján, nem lehet ilyen alacsony testzsírszázalékkal élni.
Amellett, hogy kisfiúsan néz ki, nagyobb baj, hogy az ilyen hasizom nem is erős. Tipikusan hasprés eredménye, ami csak a rectus abdominist dolgoztatja, a törzs stabilitása szempontjából fontos haránt- és ferde hasizmokat nem.

Vesd össze:
http://www.google.com/images?q=old+time+strongman&uss=1
Ezek a hasizmok nem fotózásra készültek, hanem felfoghatatlan erőmutatványokra. Funkiconálisak, stabilizálnak, erősek. Iszonyatos hasizmok a hasprések és szteroidok feltalálása előttről.

Most olyan sok férfi felsőtestet nézettem meg veletek, hogy kedden háromszor keményebben kell swingeljetek:)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szovjetwellness.blog.hu/api/trackback/id/tr162320632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2010.09.25. 12:53:00

jaaj. muszaj volt indexeset csinalni? :) blogspot.com rulz.

karex 2010.10.08. 13:10:53

Egy jó 21. századi cybergyereknek mindenhol van ekkáuntja. :)

Andris, kettölbel blog FTW! És milyen tudom Ányos!

Remélem ez a gyakorlat is hamarosan jön: listverse.files.wordpress.com/2008/11/pierre-gasnier-457x324.png
süti beállítások módosítása